קול קורא של מוזיאון אום אל־פחם לאמנות למלגות עבור סטודנטים סטודנטיות לאמנות מהחברה הערבית

הקול הקורא פתוח לסטודנטים פעילים לתואר ראשון, שני או שלישי במוסד אקדמי מוכר. יוענקו עד 10 מלגות בסך 5,000 ש״ח כל אחת. מועד אחרון להגשה: 1.11.26
איגוד האמנים הפלסטיים • 16/10/2026

מוזיאון אום אל־פחם לאמנות מזמין סטודנטים וסטודנטיות מהחברה הערבית ללימודי אמנות להגיש מועמדות לתוכנית המלגות של המוזיאון לשנת הלימודים 2026/2027. התוכנית נועדה לתמוך בדור הבא של האמנים והאמניות, לעודד את לימודיהם ולסייע בהתפתחותם האקדמית, האמנותית והמקצועית.

הקול הקורא פתוח לסטודנטים פעילים לתואר ראשון, שני או שלישי במוסד אקדמי מוכר. הוא מיועד בעיקר לתחומי האמנות החזותית והפלסטית, ומסלולים בעלי זיקה ישירה לאמנות, כמו מחקר ואוצרות, ייבחנו גם הם יוענקו עד 10 מלגות בסך 5,000 ש״ח כל אחת. מקבלי המלגות ישתתפו במהלך השנה ב־30 שעות פעילות במסגרת המוזיאון, שאפשר לקיים גם מרחוק.

ועדת המלגות תבחן את המועמדויות לפי הצורך בתמיכה, הנסיבות האישיות, מסלול הלימודים, העשייה האמנותית והפוטנציאל להתפתחות. לבקשה יש לצרף אישור לימודים, קורות חיים, מכתב אישי ותיק עבודות של 5–7 עבודות.

המועד האחרון להגשה: 1.11.2026


פרטים נוספים והגשה באתר המוזיאון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

0
0
מה הזמנתי
אוי, אין כאן כלוםחזרה לחנות